Bezoek onze showroom


Geniet optimaal van je vloerverwarming. Vloerverwarming is geschikt als hoofdverwarming en uitermate geschikt voor tegelvloeren. Neem contact op voor een scherpe aanbieding!


Maak een afspraak met een van de adviseurs van TegelOutlet NH in Heerhugowaard!

parallax background

Ook voor uw vloerverwarming
INFREZEN (wanneer cementdekvloer aanwezig is) Als er in uw woning al een dekvloer zit, kan de vloerverwarming het beste worden ingefreesd. Met de speciaal hiervoor ontwikkelde machine worden d.m.v. diamantzaagbladen, sleuven van 17 mm diep, stofvrij, in de cementdekvloer gefreesd. Het gruis wordt opgevangen in handelbare zakken en kan zo door u worden afgevoerd. Het voordeel van dit systeem is dat de vloerverwarming snel en efficiënt in gebruik is, doordat de vloerverwarmingslang direct aan het oppervlak ligt. Hierdoor reageert het systeem snel, wat bij hoofdverwaming in het voor- en najaar een groot voordeel is. De voordelen van infrezen zijn: • vrijwel altijd mogelijk zonder het uitbreken van de vloer • geen werking van de vloer door dilatatiewerking van de zaagsleuf • het systeem reageert relatief snel op een wijziging in de temperatuurvraag • de vloer is na één dag geschikt voor definitieve afwerking • geen verhoging van de werkvloer BINDEN Binden op staalmat (traditioneel systeem) Wanneer er geen cementdekvloer in uw woning aanwezig is of infrezen niet kan, kunnen wij de vloerverwarmingsbuizen binden op een staalmat. Dit gebeurt d.m.v. een bindpistool en gegalvaniseerde netten. Wij gebruiken altijd reflectiefolie als onderlaag, dit geeft een snellere reactie en een hoger rendement. Het is ook mogelijk om de vloer eerst te isoleren d.m.v. isolatieplaten. Langs de wanden wordt randisolatie aangebracht, zodat de vloer ruimte heeft om uit te zetten. Het isoleren van de vloer van de onderkant, behoort ook tot de mogelijkheden. Verdeler Beide systemen werken met een Robot verdeler.

Tegeloutlet NH werkt met vakkundige monteurs die veel ervaring hebben in het aanleggen van vloerverwarming. Wilt u meer weten over welke keuze vloerverwarming bij u past neem dan contact op met een van onze adviseurs. U bent welkom in onze showroom.

Maak een afspraak